omgeving_01

Hotel Noordzee in Domburg ligt in een rustige maar strategische omgeving.
Naast de pittoreske dorpen en drukke winkelsteden kunt u ook uren fietsen langs schilderachtige routes of wandelen over de duinen en stranden van Walcheren.

Walcheren
Langs de Walcherse kust ligt een reeks bekende badplaatsen. In het zuidwesten van Walcheren ligt onze badplaats Domburg.

omgeving_03

Domburg is al jaren een gezellige familiebadplaats waar in de zomermaanden iedere dag activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud, zoals een wekelijkse toeristenmarkt, ringrijden en schatgraven. Verder vindt u in het dorp verschillende winkels, restaurants, terrassen en cafeetjes waar u heerlijk kunt vertoeven.

omgeving_02

Domburg is de oudste der badplaatsen, eertijds een gerenommeerd kuuroord waar de elite vertoefde en kunstenaars zich vestigden.

Vlissingen
Vlissingen is met zijn brede en lange boulevard een attractie op zich. Dat proef je wanneer je langs de kade naar de jachthaven loopt, genietend van het uitzicht op de Westerschelde en de beloodsing van de schepen.

omgeving_04

Middelburg
Middelburg, de hoofdstad van Zeeland. Deze monumentenstad telt ruim 1000 monumenten. Een stadswandeling onder leiding van een gids voert u langs deze levende herinneringen uit het verleden. De eeuwenoude Norbertijner Abdij is het hoogtepunt van deze tocht. De gebouwen zijn thans in gebruik door de Provincie Zeeland en het Zeeuws Museum.

Voor meer informatie over Domburg en omgeving:
Domburg Tourist Informatie